Merită să ne atașăm de persoane?

Îmi tot pun această întrebare, de ceva timp chiar, răspunsul meu se află la ACEA persoană, pe care eu nu am găsit-o sau pe care am pierdut-o. Un lucru e cert, ea există, uneori găsim porțiuni din ea în prieteni, amici, persoane cu care vorbim doar o dată, persoana aceea având toate calitatile dar si toate defectele pe care le putem accepta doar pentru simplul fapt că o iubim.

Uneori tind să cred că viața asta este făcută pentru a rămâne singur, pentru a te bucura de plăcerile vieții, însă asta e doar o iluzie pe care mi-o imprim zi de zi din ce in ce mai adânc in minte.

Înainte aveam momente de singurătate doar noaptea, când eram singură și mă gândeam la toate întâmplările de peste zi, dar acum mă gândesc și când am lângă mine persoane, nu doar când sunt singură. Ba chiar mă gândesc mult mai mult la defectele tuturor, la ceea ce mă deranjează, la ceea ce ar putea sa fie deranjant la mine, etc.

Datorită facultății merg cam de doua ori cu trenul si am „oportunitatea” sa călătoresc cu oameni din toate părțile țării, cu caractere diferite. De aici mi se trage această gândire fixistă în legatură cu ceea ce suntem si ceea ce am putea deveni. Cu cât ești mai fericit, mai vorbăreț, cu atât ascunzi mai multe lucruri, asta mi se aplică mie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: