De ce nu am noroc în dragoste?

Pun pariu ca 50% din cei care citesc asta își pun aceeași întrebare. Poate pentru că sufletul pereche nu există, fiind doar o iluzie temporară, o persoană care pleacă, fie că îi dai motive sau nu, și spui : ” Asta e, nu am noroc în dragoste . ”

Personal, nu cred în dragoste, suflet pereche, și așa mai departe. Consider că părinții, și în general rudele sunt singurele persoane care îți vor binele.

Totuși vedem în jurul nostru atâtea cupluri fericite, îndrăgostite, avem impresia că la ei totul este perfect, dar dacă ai sta o zi cu ei ți-ai da seama că viața ta de „forever alone” este mult mai palpitantă. Tu, fiind singur/ă vei avea mai mult timp să investești exclusiv în tabieturile tale, să citești o carte, să pictezi, să faci lucruri ce te relaxează, decât să te simți stors de energie de o altă persoană pe care ” o iubești” și îi accepți anumite lucruri doar de dragul de a nu o pierde. Poate cred că iubirea nu există si pentru că nu am găsit-o, însă nici nu prea am speranțe în ceea ce privește străbăterea drumului spre ea.

Dacă stau să mă gândesc, iubirea, în viziunea mea este ca o floare, o uzi ceva timp, este atât de frumoasă, însă tot la fel de fragilă, însă la un moment dat, fie că vrei sau nu, se va ofili, lăsând în urma ei doar imaginea sa frumoasă.

4 gânduri despre „De ce nu am noroc în dragoste?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: